Cash Back

Hvor god vil det føle hvis hver gang du brugte penge du fik nogle tilbage? Nå det er hvad de fleste kreditkortselskaber tilbyder dig for øjeblikket, som store kreditkortselskab kamp ud kunderne kan kun gavne, de fleste kreditkortselskaber tilbyder et incitament, når du åbner en konto, herunder 0% på saldi og køb i den først 6-9 måneder, som er fantastisk, men kender de tilbyder Cash Back.
Cash Back virker ved at tilbyde kunderne pengene tilbage (typisk sats på 0,5% -1%) hver gang de foretager et køb ved hjælp af deres kreditkort, pengene er normalt sat ind på din konto i slutningen af hver måned, hvordan gode vilje, der gør du føler at vide hver gang du sætter din plast ven ud han gør dig penge.
Der er nogle fantastiske tilbud af kreditkortselskaber herunder American Express blå kredit Card, de har et stort indledende tilbud på 2% kontant tilbage for de første tre måneder, så satsen reducerer til 1% Dette er en fantastisk tilbud fra American Express, du kunne virkelig kontanter med dette tilbud. Et typisk eksempel med American Express blå kreditkort, siger du tilbringe £1.500 om måneden med kontanter tilbage du får £30 for de første tre måneder derefter £15 for hver anden måned.
Andre kreditkortselskaber at komme på loven omfatter Halifax, æg, Stanley Morgan og Alliance og Leicester de alle tilbyder Cash Back på en typisk på 0,5% -1% det eneste krav er, du bruger en vis mængde hele året.
Det eneste tror at holde øje med er at sikre dig pay off din saldo, når du modtager din erklæring, hvis du ikke du vil miste alle de kontanter tilbage penge, du har tjent, og du vil blive opkrævet mere interesse og ender med at betale tilbage en masse mere , så du virkelig nødt til at se, hvad du bruger hver måned du kan dække.
Som med alle kreditkort når du ansøger om en Sørg for at du læse den omhyggeligt, jeg ved vi altid kigge efter de store fordele, de tilbyder os, men huske en masse af disse tilbud kun sidste for en indledende periode, så sørg for at du tjekke rente som efter de første 6-9 måneder du kunne se det springer op dramatisk, så hvad kunne have startede som et godt tilbud viser sig at være et mareridt, og efterlade dig i gæld i år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.