En Guide til at sprede dine investeringsportefølje

Bevare en forskelligartet investeringsportefølje er en forholdsvis enkel måde at fortsætte med at foretage investeringer, mens de tager skridt til at sikre, at du ikke vil at miste alt bør visse bestande eller sektorer af aktiemarkedet falder i værdi. Trods nytten af diversificering opretholde mange mennesker stadig et meget begrænset antal investeringer i meget lignende aktier… ofte fordi bestandene er givet som led i et aktieoptionsprogram plan fra deres arbejdsgiver, eller fordi individet simpelthen ikke ved, hvordan at drage fordel af diversificere deres portefølje.

Nedenfor finder du flere forslag til hvordan du kan få mest muligt ud af din investering oplevelse ved at diversificere din investeringsportefølje og foretager indkøb i forskellige sektorer kan bedre beskytte mod udsving på markedet.

Definere diversificering

Før du begynder at sprede din aktieportefølje, er det vigtigt at sørge for, at du ved, hvad mangfoldighed er. På sin mest grundlæggende, diversificering er simpelthen processen med at købe forskellige slags lagre for at have et mangfoldigt udvalg af aktier fra forskellige sektorer af markedet og repræsenterer forskellige industrier. De mere industrier og markedssektorer du har repræsenteret i din portefølje, jo mere forskelligartet dine investeringer er og den mere sikker de kan blive.

Hvorfor du bør sprede din portefølje

Der er mange grunde til at sprede din portefølje, hvoraf alle flere kommer ned til den samme grundlæggende punkt. Hvis du ejer aktier i en bred vifte af industrier og markedssektorer, så du er meget mindre tilbøjelige til at blive negativt påvirket af pludselige ændringer i værdien af aktier i bestemte brancher og sektorer. Mens du vil stadig lider under tabet af værdien af lagrene, stige de bestande, som du holder i upåvirket sektorer eller industrier vil fortsætte med at holde deres værdi eller måske endda i værdi.

I de fleste tilfælde er de tab, der opstår i en del af markedet på et givet tidspunkt blot midlertidig; Hvad forårsagede dukkert i værdi genoprettes til sidst, og priserne på bestande vil begynde at stige igen. Diversificering hjælper til at lette ventetiden for dine aktier for at inddrive, som dine andre bestande vil fortsætte med at udføre som de altid gør.

Nemme måder at sprede

Den nemmeste måde at sprede din aktieportefølje er at begynde at gøre små investeringer i andre bestande, hver gang du foretager en investering i din valgte bestande. Dette tillader dig at fortsætte med at købe aktier i de selskaber, du ønsker at støtte, og at du har tillid til at give dig et godt afkast, men du er også i stand til at begynde at købe aktier i ikke-forretningsmæssigt forbundne erhverv eller sektorer for at forbedre spredningen af din portefølje. At foretage investeringer i obligationer, er indekser, og ædle metaller også vidunderlige måder at sprede din portefølje lidt ad gangen.

Diversificering med Online investeringer

Hvis du benytter et online-investeringer mægler, er diversificering lige så nemt som det ville være på en fysisk kurtage. Udnytte de online børsmægler forskning funktioner at lære om velfungerende bestande i andre industrier end dem, du i øjeblikket ejer aktier i.

Du kan også finde at din online broker valg tilbyder nem diversificering pakker, så du kan foretage et engangsbeløb investering i pakken og mægleren vil dele det jævnt blandt flere af de bedre ydende bestande i en række forskellige brancher og sektorer som godt som flere indekser, ædle metaller, og bond pakker.

Kombinerer diversificering pakker med automatiske investeringsmuligheder, der tilbydes af de fleste online brokers er en god måde at opbygge en mangfoldig portefølje hurtigt med minimal forskning fra din side.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.