Er der nogen måde at komme ud af gælden?

I denne æra, hvor vi bliver bombarderet dagligt med reklamer på tv, radio, reklametavler, via e-mail, ikke for at forglemme flyers gled under bilens viskerblade mens shopping i storcenteret, er det ingen overraskelse, at så mange af os befinder os uendeligt i gæld til tjenester og produkter, der tilbydes af andre. Hvordan kan vi nægte, når vi er krogene med saftige orange gulerod ‘ 0% Apr ‘ op til en vis mængde eller for en bestemt tid, eller ‘ingen penge ned’ og ‘let afdrag’ lige så meget om måneden?
Før vi ved af det, er vi i gæld. Vi har kreditkortbetalinger, forbruger lån betalinger, bil betalinger, et hjem realkreditlån og kun penge nok kommer til at betale de minimale beløb hver måned. Derefter, vi begynder at lægge mærke til et andet sæt annoncer at blive rettet mod os fra alle marketing vinkler tænkelige. Få et hjem ansvarlig lånekapital og afbetale dit kreditkort, nogle foreslår. Start din egen hjem virksomhed ved hjælp af vores unikke, gennemprøvet system, og alle dine finansielle problemer vil være væk før du ved af det. Men, er disse virkelig de løsninger, som de fleste af os har så desperat brug for?
Alt for mange af os er så hurtigt købt af disse finansielle rescue annoncer som vi blev købt af de annoncer, der har inspireret os på vej mod finansielle problemer. Og når vi har prøvet mere end én og befandt os stadig beskæftiger sig med månedlige mindste betalinger eller måske endda bare finde os dybere i gæld for at have prøvet så mange systemer, vi ender med at spørge os selv, hvad gjorde forkert. Nogle, der kæmper finansielt tage ruten for at tage et lån til at betale lån allerede gjort med andre og få den øjeblikkelig tilfredsstillelse af tilgængelige kredit igen. Eller opbygge et hjem virksomhed, der genererer et positivt afkast af en slags, give dem mere økonomisk frihed til at bruge frit på sig selv og deres kære. Men ved at gøre dette, er vi virkelig løse problemet? Og hvad med dem, der ikke har eller vil have disse muligheder – uanset hvor mange glade udtalelser fra klienter er delt?
Ikke alle ejer et hjem, eller for dem, der gør, kan være forsigtig om tanken om at tegne en massiv lån for at betale mange mindre lån. Ikke alle ønsker at starte et hjem baseret virksomhed, de ønsker blot den frihed, der følger med ikke at have en masse af gæld hver måned. Og vigtigst af alt, quick fix løsninger til life’s finansielle problemer giver ikke nogen indsigt i hvordan vi fik os ind i denne finansielle situation i første omgang, og hvordan man undgår det, nu hvor vi har udgifter hovedstad, der kommer med tilgængelige kredit igen. Så, for mange af os, der søger en ægte løsning til vores finansielle elendighed, hvad er svaret vi leder efter?
Svaret kan være meget tættere på, end vi tror. Det starter først med at udvikle bevidsthed om, hvor vores paychecks vil og til hvem. Ja, OL ‘ balancen ting, hvor vi holde en detaljeret log over vores udgifter aktiviteter. Og hvor vi bestemme ved simpel addition, hvor meget vi i øjeblikket skylder til dem, der har lånt os penge til life fornøjelser og fornødenheder. Nu da vi ved, hvor vi faktisk er, kan vi nu finde ud af lige hvor vi ønsker at være. Men bare gør dette ikke løser problemet. Rettere sagt, vi har formået at belyse det, så hvad skal vi gøre herfra?
For startere, få de finansielle viden at vi så desperat har brug at stoppe vækstperioden for gæld bygning og begynde at eliminerer omstændelig gæld, at forbruger vores lønsedler måned efter måned. Heldigvis, denne viden er ikke så svært for os at finde, hvis vi ved hvor de skal lede. Der er non-profit organisationer reklamer på tv og radio, der er afsat til at hjælpe folk konsolidere der gæld, og dette er en start. Andre kilder kræver et køb af der uddannelsesmedier eller tilskynde medlemskab i deres organisation for en nominel gebyr, og oplysningerne kan være mere end værd de små investeringer, hvis lære taget alvorligt og anvendes ens virkelige liv budget.
Måske løsningen er bogstaveligt talt så simpelt som den måde en lærer om emnet udtrykker det: “Hvis du ikke ønsker at gøre det hul, som du har gravet selv nogen større, så stop grave!” Sure, kan det betyde at skulle undvære nogle af de nyeste teknologiske gadgets, eller at disciplinere dig selv til at sætte en lille mængde af den månedlige løn i en opsparingskonto. Men ethvert skridt, der vil gøre det muligt for os at holde mere af de penge, vi har arbejdet så hårdt for, er et skridt i den rigtige retning. Derefter kommer fokus på at fjerne de tyngende gæld, der allerede tynger os ned. Og det kan tage et stykke tid. Men ikke frihed til at gøre hvad vi vil med vores penge værd den indsats og tid?
Efter frigøre os fra forpligtelserne til kreditorer og banker, brugt pengene en gang på gæld skal gå et sted. Måske er det nu tid til at overveje at investere disse penge i lagre eller fast ejendom, eller muligvis endda en business dengang i vil generere et positivt afkast på vores penge. Dette, også vil kræve nogle uddannelse i hvad og hvordan at gøre kloge investeringer. Men oplysninger er som let ved hånden for dem, der er klar som løsninger til at lindre gæld.
Derefter kommer behovet for at forsikre os om, at vi ikke falder tilbage i den månedlige træk at give væk vores penge til de annoncører, der så flittigt lokke vores opmærksomhed. Modstå trangen til at købe ind i dyre varer er én måde at håndtere dette. Men i et land med velstand som vores, er det virkelig nødvendigt at leve frugally? Der kan være endnu en anden måde. Hvor omkring køb af aktiver, vil generere en indtægt, som vi kan derefter bruge på disse ønskede ejendele?
Ikke nødvendigvis en roman eller nyt koncept, men… Hvor mange af os kæmper månedligt med gæld nogensinde overvejet den mulighed, at vi virkelig har mulighed for at nå dette punkt? Uanset vores nuværende status i livet, hvad kan vi virkelig opnå med bare en lille smule bevidsthed, eftertænksomme planlægning og viden om hvad de skal gøre og hvornår man skal gøre det? For dem, der leder alvorligt, er der en vej ud af gæld. Og selv om hver enkelt persons situation kan være lidt anderledes, de trin, der kontur ovenfor er blevet brugt og vist sig for at være effektiv ved utallige personer, der bor økonomisk glade liv. Bare tjek deres annoncer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.